Zin om Antwerpen op een originele manier te ontdekken?

Zoek niet verder! We bieden geweldige faciliteiten, een Zuid-Afrikaanse braai of Pakistaanse curry, gezellige wedstrijden. Kortom een unieke culturele en sportieve ervaring.

We werken ook samen met tal van hotels in Antwerpen die geweldige aanbiedingen bieden voor rondreizende kanten. Klik hier voor meer informatie.

We kennen de stad als geen ander, dus je dag eindigt niet als het eten op is. Aarzel niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen.

Hotels

We werken samen met tal van hotels in Antwerpen, dus we kunnen je zeker helpen met al je wensen. We bieden speciale aanbiedingen voor rondreizende kanten die onze prachtige stad bezoeken.

  • Century Hotel Antwerpen (***) – Pelikaanstraat 20, 2018 Antwerpen
  • Mercure Antwerpen Centrum Opera (****) – Molenbergstraat 9-11, 2000 Antwerpen
  • Ibis Styles Antwerpen City Centre (***) – Koningin Astridplein 43, 2018 Antwerpen
  • Ramada Plaza Antwerp (****) – Desguinlei 94, 2018 Antwerpen)

Steun ons met 1 klik via Trooper!

Doe je online aankopen via onze Trooperpagina en steun ons zonder moeite of extra kosten!

Als je op de Trooperpagina van ACC klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan ons schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

Tip: sla onze trooperpagina op als één van je favorieten in je browerbalk. Zo heb je steeds een kleine reminder wanneer je online shopt!

en_GBEnglish (UK)